Arbëri

PDK-ja do të ankohet kundër anulimit të zgjedhjeve në Han të Elezit

 

Partia Demokratike e Kosovës ka thënë se do të ankohet në Gjykatën Supreme kundër vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa për anulim të zgjedhjeve për kryetar të Hanit të Elezit.

PZAP-ja njoftoi të enjten se e ka pranuar si të bazuar ankesën e kryetarit të kësaj komune, Rufki Suma, i cili ka thënë se simpatizantët e PDK-së kanë bërë presion mbi qytetarët e Hanit të Elezit që të votojnë këtë subjekt politik.