Arbëri

Krasniqi kërkon ndëshkim dhe drejtësi për dhunimin e një të miture në Kamenicë

Foto: Koha
 

Deputetja Vasfije Krasniqi ka reaguar ndaj lajmit për dhunimin e një vajze të mitur në Kamenicë.

Ajo në Facebook u ka bërë thirrje organeve të drejtësisë të veprojnë pamëshirshëm ndaj kriminelëve.