Arbëri

Kurti: Në gjashtë muaj qeverisje kemi shënuar progres

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se ky është raporti i parë i progresit prej që kanë ardhur në Qeveri.

Ai ka thënë se duke qenë se është raport vjetor matë progresin para ardhjes dhe pas ardhjes së tyre.