Arbëri

Dhjetë nga 46 ankesat në PZAP janë paraqitur nga Bekim Jashari

 

Bekim Jashari, kandidat për kryetar të Skenderajt, ka deponuar në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ankesat për fotografim të fletëvotimit e presion ndaj votuesve. Subjektet politike, kandidatët për kryetarë dhe të tjerë individë të përfshirë në zgjedhje kanë denoncuar kryesisht shkelje në rrjetet sociale. PZAP ka në dispozicion 72 orë për shqyrtimin e tyre

Nga 46 ankesat që u deponuan në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa për mbarëvajtjen e zgjedhjeve, dhjetë prej tyre i ka bërë Bekim Jashari, kandidat për kryetar të Skenderajt. Ankesat që Jashari i paraqiti kanë të bëjnë me fotografim të votës dhe të fletëvotimit, parregullsi gjatë votimit e numërimit, për mosregjistrim në FPR ose FRK dhe për presion ndaj votuesve.

evidentimit të parregullsive të shumta që kanë ndodhur në shumë vendvotime në komunën tonë, sot kemi deponuar mbi 10 ankesa në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, që kanë të bëjnë me vjedhjen e votave me sistemin e “trenit bullgar”, duke deformuar kështu vullnetin e shenjtë të qytetarëve të Komunës sonë”.