Arbëri

Publikohet i plotë Raporti i Progresit për Kosovën

Foto: AP
 

Është publikuar i plotë Raporti i Progresit për vitin 2021 për Kosovën.

Në Raport ndër tjera flitet për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës e Serbisë. Bëhet thirrje që Kosova të angazhohet në mënyrë më konstruktive në dialog dhe po ashtu të bëjë përpjekje për implementimin e gjitha marrëveshjeve të kaluara që janë nënshkruar.