Arbëri

Të dielën partitë shkelën masat anti-COVID

 

Mbrëmë pas mbylljes së qendrave të votimit e pak para publikimit të rezultateve të para zgjedhore, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike doli me një apel për qytetarët e Kosovës.

Ata kërkuan respektimin e të gjitha masave anti-COVID dhe shmangien e grumbullimeve.