Arbëri

Ofertë fantastike në NimiTV – përfito nga zbritja e madhe

 

Për të gjithë ata që jetojnë në diasporë, NimiTV ju ofron zbritjen e madhe për abonimet 6 dhe 12 muaj.

Oferta 12 mujore nga 130.56€ në vetëm 99.99€
Oferta 6 mujore nga 66.28€ në vetëm 49.99€