Arbëri

Ahmetaj: Javën tjetër mund të përfundojë i tërë procesi zgjedhor

 

Valbona Bytyqi

Kryeshefi i Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve (QNR), Burim Ahmetaj, ka deklaruar se në rast se procesi i numërimit të votave shkon në mënyrë të rregullt, deri në javën e ardhshme mund të përfundojë ky proces.