Arbëri

DnV: Në mosrespektimin e masave gjatë fushatës ndikuan inspektimet e pamjaftueshme të institucioneve

Foto: Ilustrim
 

Misioni vendor për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokracia në Veprim”, përmes një konference për media, ofroi vlerësimin për fushatën elektorale për zgjedhjet lokale që do të mbahen nesër, duke u fokusuar në çështjet si respektimi i masave kundër përhapjes së pandemisë, ofertat programore dhe mënyra e shpalosjes së tyre, kandidaturat dhe shpenzimet e kandidatëve të subjekteve politike.

Sipas komunikatës së DnV-së, shumica dërrmuese e postimeve në rrjetet sociale ishin të sponsorizuara dhe se “transparenca për koston financiare të fushatave dixhitale mungon”.