Arbëri

Katër persona gjenden të vdekur në një hotel në Kavajë

Foto: Ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Katër persona janë gjetur të vdekur në një hotel në zonën e Qerretit në Kavajë.

Viktimat paraprakisht thuhet se janë turistë të huaj, rusë. Katër viktimat, dy vajza dhe dy djem, janë gjetur të vdekur në saunën e hotelit.