Arbëri

Abbott uron Doganën e Kosovës për rritjen rekorde dhe luftimin e ekonomisë joformale

 

Ambasadori i Britanisë në Kosovë, Nicholas Abbott është takuar me drejtori e përgjithshëm të Doganës, Agron Llugaliu.

Ai e ka uruar Llugaliun për të hyrat rekorde të Doganës së Kosovës, dhe përmirësimin e shifrave në luftën kundër ekonomisë joformale dhe korrupsionit.