Arbëri

Borrellit i reagon për anshmëri edhe ish-ministri i Jashtëm i Malit të Zi

 

Ish-ministri i Jashtëm i Malit të Zi, Miodrag Vlahoviq, ka reaguar ndaj deklaratave të përfaqësuesit të lartë të BE-së, Josep Borrell, lidhur me ngjarjet e djeshme në veri të Kosovës.

"Duke lexuar këtë tweet dhe komentet, nuk mund t’i shmangem përshtypjes se qëndrimi i BE-së bazohet në paragjykime dhe informata të gabuara - dhe jo në raporte të sakta lidhur me ngjarjet në veri të Kosovës. (Reagimet e NATO-s janë shumë ndryshe). Kjo nuk është mirë për BE-në, edhe më keq për Ballkanin", ka shkruar në Twetter Vlahoviq, i cili ka shërbyer edhe si ambasador i Malit të Zi në SHBA dhe Vatikan.