Arbëri

Policisë së Kosovës i kërkohet të ofrojë informata lidhur me lirimin e mundshëm të Veselit, Selimit e Krasniqit

 

Policisë së Kosovës i është kërkuar nga Dhomat e Specializuara në Hagë që brenda dy javëve, të ofrojë informacione në lidhje me autorizimet dhe kapacitetet e saj, ndër të tjera, për të zbatuar kushtet që kanë të bëjnë me lirimin e mundshëm të përkohshëm të Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit.

Gjykatësi i procedurës paraprake në rastin e Hashim Thaçit dhe tjerëve, ka lëshuar urdhrin, pas vendimit që mori Gjykata e Apelit më 1 tetor.