Arbëri

Kosova merr masa mbrojtëse ndaj disa kompanive serbe

FOTO: Driton Paqarada/KOHA
 

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, ka mbajtur konferencë lidhur me masat antidamping.

Ajo ka thënë se vendimi lidhet me masat mbrojtëse antidamping të importuara nga Serbia.