Arbëri

KMDLNJ: Borrelli dhe Lajçaku po imponojnë arbitraritet për Kosovën

 

Këshilli për Mbrojtje të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ), ka deklaruar se zyrtarët e Bashkimit Evropian, Miroslav Lajçak dhe Josep Borrell, janë lehtësues për Serbinë dhe shtrëngues për Kosovën, në bisedimet për normalizimin e marrëdhënieve.

Përmes një komunikate drejtuar mediave, KMDLNJ-ja shkruan se “Borrelli dhe Lajçak, në vend se të ofrojnë neutralitet, ata po mundohen të imponojnë arbitraritet”.