Arbëri

Bizneset kërkojnë t’u falen gjobat e pandemisë

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Gjobat e shqiptuara gjatë pas shtrëngimit të masave nga Qeveria janë parë me shumë shqetësim nga sektori i gastronomisë dha ai hotelerisë, raporton Ekonomia Online.

Kryetari i Odës së Hotelerisë dhe Turizmit Hysen Sogojeva thotë se as qytetarët po as bizneset nuk e meritojnë të gjobiten për shkeljen e masave të marra gjatë pandemisë.