Arbëri

QUINT-i i bën thirrje Qeverisë ta zbatojë vendimin për regjistrimin e tokës së Manastirit të Deçanit

 

Shefat e Misioneve të Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara kanë bërë thirrje që Qeveria e Kosovën të respektojë vendimin e Gjykatës Kushtetuese dhe të regjistrojë tokën e Manastirit të Deçanit.

Në një komunikatë të përbashkët ata kanë kërkuar që pavarësisht mosmarrëveshjeve politike, vendimet e Gjykatës duhet të zbatohet.