Arbëri

SHSKUK: 40 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

 

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, trajtim mjekësor nga COVID-19 po marrin 421 pacientë. Prej tyre 347 me oksigjeno-terapi dhe 40 në gjendje të rënduar shëndetësore në mjekim intensiv mjekësor.

SHSKUK-ja ka paraqitur numrat ditorë të pacientëve nëpër klinika: