Arbëri

Serbia ankohet pse Kosova s’e vazhdoi marrëveshjen për targat

 

Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviq, është ankuar të martën se përse Kosova nuk e ka vazhduar marrëveshjen e para pesë vitesh për çështjen e targave të veturave.

Të hënën Kosova nisi të heqë tabelat e Serbisë dhe t’ua vendosë ato të përkohshme veturave që hyjnë me targa të shtetit serb, si përgjigje ndaj Serbisë që ka disa vite që ka bërë ngjashëm me veturat të cilat kishin targat e Kosovës (RKS).