Arbëri

Trajkoviq për targat: Kjo që po ndodh sot është firmosur më 2016

 

Politikanja serbe Rada Trajkoviq, përmes disa postimeve rresht në Twitter, ka thënë se kjo që po ndodh sot në terren, ku targat serbe nuk po lejohen në Kosovë, është pranuar e firmosur nga pushteti në Serbi më 2016. Ajo ka akuzuar pushtetin në Serbi se po fsheh të vërtetën nga opinioni.

Ajo thotë se Marrëveshja ishte për 5 vjet dhe se tashmë ajo ka skaduar.