Arbëri

SHSKUK: 48 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

 

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës në trajtim janë 598 pacientë, shifër kjo shumë më e ulët, krahasuar me ditët e kaluara.

Sipas njoftimit, 479 pacientë janë me oksigjeno-terapi dhe 48 në kujdes intensiv.