Arbëri

Qeveria “Rama 3” betohet në Presidencë

Foto: Euronews
 

Ka zgjatur pak më tepër se 10 minuta ceremonia e betimit të qeverisë së re të Shqipërisë në Presidencë.

Kryeministri Edi Rama mbërriti në Presidencë vetëm 2 minuta para orarit zyrtar të përcaktuar për betimin e kabinetit të ri qeveritar. Ndryshe nga 4 vjet më parë, kur qeveria e re e përshkoi në këmbë, të gjithë së bashku, rrugën drejt presidencës, kryeministri zgjodhi të shkonte me makinë në ambientet e presidencës dhe ministrat iu bashkuan një nga një.