Arbëri

Masat e reja anti-COVID që pritet të hyjnë në fuqi nga 13 shtatori

 

Për masat e reja anti-COVID është diskutuar në një mbledhje mes ministrit të Shëndetësisë, Arben Vitia, dhe kryetarëve të komunave.

Sipas propozim vendimeve të reja, mësimi parauniversitar do të shtyhet për në 26 shtator, në pikat kufitare duhet të paraqitet certifikata e vaksinimit ose testet, qendrat kulturore do të pezullojnë aktivitetet, e të tjera.