Arbëri

Lirohet nga spitali i lënduari rëndë në aksidentin me autobus në Kroaci

 

Blerim Krasniqi, që nga 25 korriku po kurohej në spitalet e Kroacisë, sot është liruar.

Krasniqi ishte një prej udhëtarëve që u lëndua në aksidentin me autobus të linjës Frankfurt – Prishtinë. Aksidenti ndodhi më 25 korrik në Slavonski Brod dhe për pasojë humbën jetën 10 qytetarë që po ktheheshin në Kosovë për pushime.