Arbëri

“Afera e hidrocentraleve”, sot vazhdon gjykimi ndaj 4 ish-ministrave të Qeverisë Thaçi 2

Foto: Driton Paçarada / KOHA / Arkiv
 

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë sot pritet të vazhdojë shqyrtimi kryesor në rastin ku akuzohen katër ish-ministrat e Qeverisë Thaçi 2, Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila, Dardan Gashi dhe Nenad Rashiq.

Bashkë me ta po akuzohen edhe Fllanza Hoxha e Arben Gjuka.