Arbëri

Rrëfimi i familjes që pushimi në Kosovë iu kthye në makth

Foto: Ilustrim
 

Është makthi i çdo familjeje: Nëna preket nga koronavirusit, sëmurët dhe duhet të përdorë respiratorë, mushkëritë janë dëmtuar rëndë. Ajo tash është në Njësitin Intensiv në Spitalin Kantonal Baden AG, në komë artificiale. Kështu i ka ndodhur familjes zvicerano-kosovare nga rajoni i Zurichut.

Nëna Z.G. është 59-vjeçare dhe e pavaksinuar. Ajo u sëmurë në Kosovë, por pati fat, pasi shërbimi i ndihmës së parë të Zvicrës, Rega, e transportoi atë në Zvicër nga Kosova.