Arbëri

Gati 4000 gjoba për mosrespektim të masave për një ditë

 

Saktësisht 3981 gjoba janë shqiptuar në 24 orët e fundit për mosrespektim të masave anti-COVID, ka njoftuar Policia e Kosovës në raportin ditor.

Nga e hëna në Kosovë kanë hyrë në fuqi masa të reja anti-COVID, pas rritjes alarmante të shifrave me COVID-19. Gastronomia do të funksionojë në hapësirë e orar të kufizuar, ndërsa është bërë obligative sërish edhe bartja e maskave, si dhe është kufizuar orari i qarkullimit pas orës 22:00.