Arbëri

“Një tjetër mbyllje do të ishte fatale për bizneset”

 

Në rast të një tjetër mbylljeje për shkak të pandemisë, shumë biznese do të gjendeshin para kolapsit, ka paralajmëruar kryetari i Odës së Hotelerisë dhe Turizmit, Hysen Sogojeva në emisionin SOT në KTV.

Sipas tij, për çdo mbyllje ekonomike duhet të ketë alternativë tjetër për ndihmë.