Arbëri

Dyfishohet numri i personelit arsimor të vaksinuar në dy javët e fundit

Foto: EO
 

Zëvendësministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Edona Maloku-Berdyna në një konferencë për media, tha se janë duke bërë përgatitjet që mësimi të fillojë më 1 shtator në objektet shkollore, ashtu siç është paraparë.

Maloku-Berdyna ka treguar se në dy javët e fundit është dyfishuar numri i atyre që kanë marrë vaksinën nga personeli arsimor.