Arbëri

Mbi 150 mjekë mund të ikin nga Kosova deri në fund të vitit, MSH-ja: Nuk mbetemi pa kuadro

 

Përkundër trendit të largimit të mjekëve, Kosova nuk do të mbetet pa kuadro mjekësore, thonë nga ministria e Shëndetësisë.

Zëdhënësi i MSH-së, Faik Hoti tha se ministria do të fokusohet të krijojë kushte që profesionistët e ri shëndetësorë ta gjejnë veten në vendin e tyre dhe të kenë mundësi edhe të punësohen.