Arbëri

MSH: Në Kosovë mund të bëhet kombinimi i vaksinave anti-COVID

 

Ministria e Shëndetësisë në një reagim të enjten ka thënë se në Kosovë që kur ka nisur vaksinimi masiv kundër COVID-19 ka qenë i lejuar kombinimi i vaksinave.

Në vend jepen vaksinat AstraZeneca dhe Pfizer. Disa studime kanë ofruar rezultate se kombinimi i dyjave ofron nivel të lartë të imunitetit ndaj virusit.