Arbëri

IKSHPK-ja sërish bën thirrje: Me vaksinim e kalojmë valën e re nga varianti Delta

 

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i Kosovës po bën thirrje të vazhdueshme për vaksinim kundër COVID-19.

Me rastet pozitive në rritje në Kosovë dhe përhapjen e variantit Delta, IKSHPK u ka bërë thirrje qytetarëve që të vaksinohen si metoda më efikase kundër koronavirusit.