Arbëri

SBASHK-u kritikon ministrin Murati që nuk po takohet për t’ua dëgjuar kërkesat

 

Sindikata e Bashkuara e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), i ka bërë thirrje ministrit të Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati, që të takohet me ta për t’i dëgjuar kërkesat e punëtorëve të arsimit dhe të punësuarve në sektorët tjerë.

Përmes një letre, SBASHK-u i drejtohet Muratit se “angazhimet e shumta rreth buxhetit dhe çështjeve tjera qe lidhen me Ministrinë e Financave, kanë bërë si duket, që të mos keni durim të merreni edhe me obligimet si Ministër i Punës”.