Arbëri

MPB-ja jep detaje për vatrat e zjarreve në vend

Foto: Ilustrim
 

Tash e shtatë ditë vendi po përballet me situatën e zjarreve të shkaktuara. Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se aktualisht zjarre ka në Parkun Kombëtar të Bjeshkëve të Nemuna në Shtupeq të Pejës. MBP-ja shkruan se janë angazhuar me kapacitete të plota ekipet e zjarrfikësve, Policia e Kosovës, pjesëtarë të FSK-së, autoritetet e Parkut dhe ndërmarrjet publike si dhe KFOR-i.

Ministria apeluar qytetart që të mos jenë shkaktarë të ndezjes së zjarreve.