Arbëri

Ish-deputetja e PDK-së e revoltuar me emrat e Kryesisë së re

FOTO: KOHA
 

Ish-deputetja nga radhët e PDK-së, Besa Ismaili, është shprehur tejet e pakënaqur dhe e revoltuar me emrat e rinj të Kryesisë së kësaj partie.

Me këtë rast, ajo ka lavdëruar ish-udhëheqësin e PDK-së, Kadri Veselin, për veprimet e tij politike, ndërsa ka kritikuar kryetarin aktual Memli Krasniqin.