Arbëri

Sali Berisha për “Ballkanin e Hapur”: Nismë destabilizuese, do të përfundojë si flakë kashte

 

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha thotë se “Ballkani i Hapur” është nismë destabilizuese për një rajon delikat politikisht.

Ai tha se gjithçka duhet të bëhet me kuota dhe modelim, duke theksuar se kjo nismë do të përfundojë siç tha ai si flakë kashte.