Arbëri

Osmani dekreton Ligjin për rishikimin e buxhetit

 

Presidentja Vjosa Osmani ka dekretuar Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Kosovës.

Njoftimi është bërë në faqen e Presidencën.