Arbëri

Njerëz të Vetëvendosjes, në përbërjen e Bordit që Qeveria ia propozoi Kuvendit

 

Qeveria e Kosovës ia ka propozuar Kuvendit përbërjen e re të Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit, në të cilin ka përfshirë së paku 3 personalitete të partive në pushtet.

Kryeministri Albin Kurti, i cili e ka prezantuar listën e të propozuarve para anëtarëve të kabinetit qeveritar, paralajmëroi se kjo përbërje do të ketë mandat që ta shuajë AKP-në dhe ta transformojë atë në agjenci brenda Qeverisë.