Arbëri

Aliu: Nuk e di si është emëruar motra ime në Odën e Farmacistëve

FOTO: KOHA
 

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka folur për delegimin e motrës së tij, Suliote Aliut në Odën e Farmacistëve të Kosovës.

Aliu në Kuvendin e Kosovës tha se motra e tij ishte edhe më parë e punësuar në spital dhe përgatitja që ajo ka, sipas Aliut, është e rrallë në Kosovë.