Arbëri

Kurti: Kosova po investon në potencialin e brezit të ardhshëm

Foto: EO
 

(Ekonomia Online) - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Zyra e UNICEF-it në Kosovë kanë shënuar hapjen e Muajit të Rinisë me mundësi të punës praktike për 900 të rinj.

Kryeministri Albin Kurti tha se është krenar me punën e të rinjve, raporton Ekonomia Online.