Arbëri

Pritje deri në 40 minuta në pikën kufitare Dheu i Bardhë

Foto: Ilustrim
 

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar për pritjet e qytetarëve në pikat kufitare.

Sipas njoftimit në pikën kufitare Dheu i Bardhë janë pritjet më të gjata, 20 deri 30 minuta për të hyrë në Kosovë dhe më shumë se 40 për të dalë.