Arbëri

Ministria e Bujqësisë bën thirrje: Mos i jep fuqi zjarrit

 

Ministria e Bujqësisë ka bërë thirrje që të mos ndizen zjarre dhe të mos i jepet fuqi zjarrit.

Disa male në Kosovë janë përfshirë nga zjarret.