Arbëri

Ministri Peci u kërkon fermerëve të mos i djegin hamulloret

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, u ka bërë thirrje fermerëve të mos i djegin hamulloret, pas raportimeve se në disa komuna ka pasur djegie të tilla.

Përmes Facebookut, Peci shkruan se djegia e hamulloreve përpos që shkakton ndotje të ambientit, rrezikon edhe jetën dhe shëndetin e qytetarëve.