Arbëri

Dogana shënon rekord në të hyra, mbi 700 mln € deri më sot

 

Dogana e Kosovës ka mbledhur mbi 700 milionë euro të hyra, nga 1 janari deri më dje, 26 korrik.

Sipas njoftimit të Doganës, kjo është hera e parë që tejkalohet 700-milionëshi për këtë periudhë të vitit dhe paraqet rritje të madhe krahasuar me vitin e shkuar.