Arbëri

MPJD: Qeveria është e angazhuar për t’u dalë në ndihmë qytetarëve të lënduar

 

Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës ka njoftuar se deri në orën 11:30, bazuar në komunikimin me autoritetet kroate, nga aksidenti i trafikut në Slavonski Brod kanë humbur jetën 10 bashkëatdhetarë, 44 persona kanë marrë ndihmë mjekësore dhe 15 prej tyre janë me lëndime më të rënda.

MPJD-ja ka thënë se Qeveria është e përkushtuar për t’u dalë në ndihmë qytetarëve të lënduar.