Arbëri

Ndahet nga jeta shkrimtarja dhe gazetarja, Vera Isaku

 

U nda nga jeta pas një sëmundjeje të gjatë dhe të pashërueshme në moshën 66-vjeçare shkrimtarja dhe gazetarja Vera Isaku.

E lindur në Bilisht, ku kaloi vitet e saj të fëmijërisë dhe të rinisë së hershme, Vera Isaku kreu më pas studimet universitare për letërsi në Universitetin e Tiranës.