Arbëri

Ish-Bordi i ARH-së akuzon Qeverinë se po tenton të instalojë kontrollin në këtë institucion

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Bordi i shkarkuar i Autoritetit Rregullativ të Hekurudhës ka akuzuar Qeverinë në pushtet se po tenton të instalojë ndikim dhe kontroll në këtë institucion, pasi në fund të këtij muaji, sipas tyre, do t’i skadonte kontrata kryeshefit ekzekutiv dhe do të mund të bëhej përzgjedhja e kryeshefit të ri.

Ish-bordi i ARH-së përmes një reagimi e kanë cilësuar vendimin për shkarkimin e tyre si të paqartë, antiligjor dhe të mbingarkuar me shpije e trille.