Arbëri

Mustafa kërkon shkarkimin e Durmishit dhe nisjen e hetimeve për tiketat ngjitëse

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Ish-ministri i Bujqësisë, Besian Mustafa, ka reaguar pas vendimit të Ministrisë së Infrastrukturës për pezullimin e vendimit për tiketa ngjitëse.

Duke aluduar te zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi, Mustafa ka shkruar në Facebook se ai e ka pranuar sot se ka planifikuar të vjedhë përmes kontratës monopolistike.