Arbëri

Zbritet çmimi i paraqitjes së provimit për patentë shofer

Foto: Ilustrim
 

Çmimi i paraqitjes së provimit për patentë shofer do të jetë 10 euro, sipas një vendimi të ri të ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës. Më herët çmimi për paraqitjen e provimit nga pjesa teorike dhe praktike për secilën kategori për patentë shofer ka qenë 20 euro.

Në vendimin që ka siguruar KOHA shihen çmimet e përcaktuara sipas kategorive.