Arbëri

Kryesia e Kuvendit mblidhet në orën 14:00

kryesia e kuvendit
Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Kryesia e Kuvendit sot do të mbajë mbledhje nga ora 14:00, ku do të diskutohen disa pika të rendit të ditës. Sipas njoftimit, ndër pikat e diskutimit do të jenë shqyrtimi i parë i projektligjit për Gjykatën Komerciale dhe zgjedhjen e tre anëtarëve të bordit të RTK-së nga radhët e komunitetit joshumicë.

Rendi i plotë: